Istorie. Evolutie. Filosofie. Viziune.

Am inceput in 2003, in primul an de facultate impreuna cu cativa prieteni, am dezvoltat primul proiect, un website gen portal de informare in orasul Cluj-Napoca – www.clubinfo.ro
Am inceput sa cunoastem persoane si companii locale din diverse domenii. A fost perioada in care IT-ul si promovarea online erau la inceput, iar unii clienti nici nu stiau ce este acela un email sau domeniu, promovarea pe Google si promovarea online era de-a dreptul S.F.

Dar pasionat de calculatoare si IT am lucrat in domeniul „MEDIA” si am invatat din mers, furand meserie de la unii si de la altii si diverse tutoriale pe care le puteam gasi online. Asa am reusit sa invatam programe si aplicatii soft de la zero.  In unele am excelat iar la altele am renuntat pentru ca piata s-a schimbat si nu mai exista cerere.

Cu timpul si clientii au inceput sa invete ce inseamna si care sunt avantajele de a exista online si de a avea un business cu o imagine buna, un mesaj si o promovare corecta atat offline cat si online.

Norocul nostru, am fost printre primii si am avut parte de clienti care nu erau foarte pretentiosi si erau dispusi sa accepte strategiile de marketing propuse de noi, invatate de la companii straine si adaptate pentru piata din Romania.

Am creat in toti acesti ani logo-uri, carti de vizita, bannere, fluturasi, brosuri, mape de prezentare, mac

hete pentru diverse materiale promotionale online si offline, website-uri de prezentare, bloguri si magazine online. Am reusit sa creem si sa concepem branding de la zero pentru diverse companii.
Avem clienti atat pe plan local (Romania) cat si plan international (Europa, UK & SUA) si din foarte multe domenii (frumusete, mancare, auto, optica, hotelier, distributie, proiectare, inginerie, comert online, foto/video etc.)

Filosofia noastra este sa intelegem si sa invatam cum functioneaza afacerea clientilor nostri, pentru a putea oferi cele

mai bune si corecte metode de promovare si de a concepe o imagine care sa reprezinte compania sau produsul.

Avem clienti din 2003 cu care am trecut si printr-o criza economica mondiala (cea din 2007-2008) si pe care am reusit sa ii ajutam si sa ne sustinem reciproc. Suntem foarte fericiti cand reusim sa revitalizam o afacere sau proiect si sa contribuim la aducerea pe profit a unei afaceri care este aproape de faliment.

In toate proiectele incercam sa avem grija atat de dorinta si nevoia clientului cat si de capitalul acestuia, tarifele fiind raportate direct proportional cu adevarul nu cu „cifra de afaceri a clientului” sau notorietatea acestuia. Prin urmare dorim sa avem o relatie cu clientii care sa dureze in timp si prin care sa putem sa demonstram calitatile si aptitudinile noastre.

In decursul evolutiei noastre ca si companie, am avut parte si de neplaceri. Majoritatea problemelor au avut legatura cu angajatii si astfel am ajuns ca in prezent sa fie o afacere de familie (sot & sotie) dar colaboram cu diversi profesionisti in domeniu (alte firme/pfa) atunci cand situatia sau proiectul clientului necesita.

In decursul anilor ne-am adaptat la piata si la nevoile clientilor dar am incercat sa alegem si proiecte de care sa fim mandri.

Avand in vedere ca majoritatea serviciilor noastre se realizeaza online, am decis, in Noiembrie 2014, sa ne mutam sediul din centrul orasului Cluj-Napoca intr-o zona mai retrasa, respectiv in satul Muntele Rece, comuna Maguri-Racatau, judetul Cluj, la circa 45 km de centrul orasului.

Asa am devenit, poate una dintre primele agentii digitale din Cluj-Napoca care s-a mutat la „tara”.

Mutatul la munte ne-a ajutat sa fim mai productivi si mai creativi, nu mai pierdem dimineata 30 – 40 minute in trafic in drum spre birou si inca 15 minute cautand un loc de parcare.

Nu mai iesim la cafele din ora in ora, doar ca sa povestim diverse. Dar faptul ca ne-am mutat nu inseamna ca ne-am si deconectat de la oras, noutati, etc. si nu ne-am indepartat de clienti. Venim in fiecare weekend (de vineri) in Cluj si daca apar urgente venim si in timpul saptamanii.
Unii clienti ne-au vizitat pentru a planifica impreuna diverse strategii intr-un mediu linistit sau au venit pur si simplu la un gratar si la o „poveste”.

Viata la „tara” are farmecul ei mai ales daca iti plac animalutele. Noi am reusit sa crestem gaini pentru oua, iepuri si un catel „nebun”,  pe nume MAX.

Te invitam sa vizualizezi paginile site-ului nostru si munca noastra si daca consideri ca putem colabora, te rugam sa ne contactezi si, cine stie, poate o sa ai ocazia sa te joci cu Max  sau sa te relaxezi la un gratar in varf de munte.

Imaginile pe care le vezi pe site sunt peisajele pe care le vedem zilnic, din birou, surprinse in diverse anotimpuri.